Wie zijn wij?


Greet Vos

Greet Vos, actrice “Voor het voetlicht”

In 1983 afgestudeerd aan de docentenopleiding drama in Arnhem. Na een kortstondige periode als docent drama, is Greet alsnog op de planken ‘voor het voetlicht’ beland bij theatergroep Maccus, een professioneel jeugdtheatergezelschap in Delft. Ze was daar zeven jaar werkzaam. Daarnaast heeft zij enkele jaren bij andere theatergezelschappen gespeeld, waaronder De Trust (in Amsterdam) en ook nog in enkele (jeugd)televisieseries van de VPRO, zoals ‘Hazenpad 4’ en ‘Dweilen en dwalen in de tropen’.

Inmiddels werkt Greet Vos fulltime, al bijna 20 jaar als actrice ter ondersteuning van trainingen, congressen, studiebijeenkomsten e.d.


Johan Koeleman

johan koeleman

Johan Koeleman, producent, acteur, regisseur

Johan Koeleman heeft na zijn studie aan de (toenmalige) Academie voor Expressie door Woord en Gebaar te Utrecht, als theaterdocent ruim 20 jaar gewerkt met jongeren binnen het Middelbaar Beroepsonderwijs en in het Centrum voor de Kunsten De Lindenberg te Nijmegen.

Hij heeft een grote ervaring opgebouwd als acteur in diverse producties. Ook heeft hij veel toneel- en musicalproducties geregisseerd met kinderen, jongeren en ouderen.

Sinds 2007 is hij zelfstandig werkzaam als (trainings)acteur, gedragsleverancier, regisseur, workshopleider en dagvoorzitter binnen zijn Theaterbedrijf Plankenkeet.

Met zijn personage “Butler Fons van de Water” wordt hij veel gevraagd bij congressen, symposia en feestelijke gelegenheden. Hij is initiator en directeur van de Stichting KunstKeetFestival


Jenne van Herpen

jenne van herpen

Jenne van Herpen, actrice

In 1980 studeerde Jenne af aan de Academie voor Expressie door Woord en Gebaar. Daarna speelde zij in verschillende producties en 5 jaar in een jeugdtheatergroep in Amsterdam . Jenne is werkzaam in Amsterdam als zelfstandig trainer/acteur in haar eigen bedrijf STIX Training. Samen met andere acteurs maakt zij ook interactief theater voor speciale opdrachten.

 


Lucia Bomert

lucia bomert

Lucia Bomert, actrice

Lucia is twintig jaar geleden afgestudeerd aan de Arnhemse Theaterschool. Nadien heeft ze gewerkt als actrice, regisseuse en theaterdocente. Daarnaast is zij twintig jaar geleden als een van de eerste professionele rollenspelacteurs in communicatietrainingen gaan werken. Die twee werkvelden zijn een wederzijdse bron van inspiratie gebleken. Uit 'the best of both worlds’ heeft zij een eigen werkwijze ontwikkeld. Zij bedenkt, schrijft en speelt in theaterinterventies voor organisaties en overheden, geeft presentatietrainingen en communicatieworkshops. Spelen en spelend leren geeft haar intens plezier en inspiratie.


Marco van Dijk

marco van dijk

Marco van Dijk, acteur

Marco acteert sinds 1983 in uiteenlopende (amateur)theaterproducties bij verschillende gezelschappen, waaronder Rederijkerskamer Moyses ‘Bosch, Natuurtheater De Kersouwe en Echt Bosch Tejater in ’s-Hertogenbosch. Daarnaast was hij productieleider / uitvoerend producent van grootschalige (amateur) muziektheater producties van onder meer de Stichting Musical Den Bosch 800. In het dagelijks leven is Marco Hoofd Kaartverkoop van Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch. Sinds 2012 is hij woonachtig in Nijmegen en vanaf 2013 verbonden aan de Stichting Kunstkeet Festival.


Marion Cloosterman

marion cloosterman

Marion Cloosterman, actrice

Marion heeft in het verleden in een aantal amateurtheaterproducties gespeeld. Later is zij dramalessen gaan geven op een basisschool en heeft zij diverse afscheidsmusicals geregisseerd. Marion werkt als managementassistente bij de welzijnsorganisatie Het Inter-lokaal in Nijmegen. Het Inter-lokaal is ook een leerwerkbedrijf. Marion wordt hiervoor regelmatig ingezet als actrice om dmv rollenspellen situaties te verduidelijken. Marion woont alle lange tijd in Nijmegen en is sinds 2013 verbonden aan de Stichting Kunstkeet Festival.


Rob Marrevee

rob marrevee

Rob Marrevee, acteur

Rob deed op zijn 19 e jaar zonder enige toneelervaring toelatingsexamen op de Toneelschool Maastricht. Daar werd hij afgewezen. De docenten vonden hem motorisch gestoord en amuzikaal! Hij heeft nooit meer geprobeerd een opleiding als acteur te volgen. Maar niet getreurd: als amateur speelde Rob bij verscheidene toneel- en theatersport groepen. En inmiddels geruime tijd heeft hij zo hier en daar betaalde acteursopdrachten. Hij speelde bijvoorbeeld in de musical “Lef” op de Lindenberg in Nijmegen. Het echte geld verdiend hij echter als organisatieadviseur.

Correspondentieadres: Stichting KunstKeetFestival p/a Ooysebandijk 26, 6576 JE Ooy

Telefoon: 06-29222014 | Mail: info@kunstkeetfestival.nl